Oct 9, 2011, 11:59 PM

Съпернички 

  Poetry » Love
654 0 6

Прелитат помежду им

тъмни искри -

отблясъци на отминали чувства.

Имало е гняв и сълзи,

и безпомощност, тънка,

като крехък лед

над дълбока вода.

Изпепелявали са до дъно.

Но в тях още тлее

въглед под листопада:

ни вражда, ни омраза.

Само това чувство -

съперническо и диво

в два тайна свята.

© Цветана Качерилска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??