30 oct 2011, 12:41

Сърца по изпотена чаша... 

  Poesía » De amor
883 0 11

Рисувани по чашата сърца

се стичат и безгласно плачат.

Изпием ли със теб страстта,

стигаме  ръката на палача.

 

Сърца  по изпотена чаша...

Поредна бира ми се хили...

Мисли в пяната се рошат,

очите думите са скрили.

 

Рисувам плачещи сърца...

нетрайната ти лятна обич,

мираж в пустинна самота,

роса във делника на роби.

 

Кафето утре ще горчи

и ще ми пари като спомен.

С угаснал укор ще лежи

на пейка любовта бездомна.

 

Рисувах ти една мечта...

За тебе бе поредна бира...

Наметнал плаща на нощта,

искаше да те разбирам...

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??