Не си далечно ехо сàмо
и не е празен моят зов,
защото чувството е прямо
и топли с искрена любов.
Случайността е нещо нямо,
а в нас е истински голямо
привличането... С трепет нов
сърцата гали нежнослов.
Топи се с всеки миг съмнение
и всяко друго колебание.
Душите сливат се в мечтание.
В синхрон живее вдъхновение.
Преди, сега... и утре, зная,
ще си сияеща омая.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados
по тялото ми цъфват нарциси,
когато сутрин пак
ме грейнат неговите ириси... 😋