27 ene 2024, 13:40

Сърце 

  Poesía » De amor
189 0 0

Толкова много чувства криеш
где любов, где тъга! 
Своята история пишеш
оставяш нейде ти следа.

 

Доста неща си преживяло!
Още те чакат.
През какво си преминало...
Искаха да те смачкат!

 

Но ти недей чувства тъга
затуй, че хората са лоши!
Недей да таиш своята мъка
Позволи някой да те стопли!

© Диана Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??