Jan 27, 2024, 1:40 PM

Сърце 

  Poetry » Love
188 0 0

Толкова много чувства криеш
где любов, где тъга! 
Своята история пишеш
оставяш нейде ти следа.

 

Доста неща си преживяло!
Още те чакат.
През какво си преминало...
Искаха да те смачкат!

 

Но ти недей чувства тъга
затуй, че хората са лоши!
Недей да таиш своята мъка
Позволи някой да те стопли!

© Диана Дамянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??