27.01.2024 г., 13:40 ч.

Сърце 

  Поезия » Любовна
186 0 0

Толкова много чувства криеш
где любов, где тъга! 
Своята история пишеш
оставяш нейде ти следа.

 

Доста неща си преживяло!
Още те чакат.
През какво си преминало...
Искаха да те смачкат!

 

Но ти недей чувства тъга
затуй, че хората са лоши!
Недей да таиш своята мъка
Позволи някой да те стопли!

© Диана Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??