6 may 2008, 17:09

Сърце, което жадува да те целуне 

  Poesía » De amor
818 0 7

Две очи, които

могат всичко да ти дадат,

две ръце, които

искат да докоснат твоето лице,

едно момиче, влюбено до полуда в теб

и едно сърце, което

жадува да те целуне!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??