May 6, 2008, 5:09 PM

Сърце, което жадува да те целуне 

  Poetry » Love
817 0 7

Две очи, които

могат всичко да ти дадат,

две ръце, които

искат да докоснат твоето лице,

едно момиче, влюбено до полуда в теб

и едно сърце, което

жадува да те целуне!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??