6 мая 2008 г., 17:09

Сърце, което жадува да те целуне 

  Поэзия » Любовная
810 0 7

Две очи, които

могат всичко да ти дадат,

две ръце, които

искат да докоснат твоето лице,

едно момиче, влюбено до полуда в теб

и едно сърце, което

жадува да те целуне!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??