15 feb 2017, 1:50  

Сърце мое 

  Poesía » Filosófica
885 0 0

Как да ти помогна?

Сърце мое, изтерзано...

Щом и на лъжите ми не вярваш!

Кажи ми, как сега да те подмамя?

 

Оставих те да страдаш безутешно,

отбягвах те, опитвах болката да бъде,

сякаш смешка...

 

Отричах те, забравях те!

С надежда...

Че можеш още да търпиш!

А съвестта към мен да не поглежда.

 

Но ден дойде, когато свърши времето.

Когато и душата ми души я стремето.

Че твърде много съм грешила спрямо тебе! Сърце, тупти!

Сега така си ми потребно!

© Просто Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??