27 feb 2010, 20:46

Сърце от камък 

  Poesía » De amor
824 1 4

Сърце от камък нося в мене,

сърце, което ти ми подари,

и тъжен спомен нося в мене,

спомен, който ми тежи.

 

Боли ме мисълта за тебе,

боли ме болката в нощта,

животът ми е вече бреме,

живот без смисъл… Самота.

 

Боли животът ми без теб,

боли ме моята съдба,

живея сам, но пак съм с тебе,

и търся чакам любовта.

 

Сърце от камък нося в мене,

а камък, вярваш ли, тежи.

Тежи животът ми без теб

и как боли... мамка му, боли...

© Даяна Литовска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??