Туптиш в мен беззащитно -
пазиш спомени, радости, копнежи!
Чувствам чрез тебе,
възприемам емоционално света!
Толкова си ми ценно!
Без теб вероятно щях да съм безчувствена машина -
никога не бих могла да позная, да изпитам любовтта!
Без теб не бих могла да разпозная
нежната ласка и иронията, пошлостта...
Но понякога ми е трудно да те предпазя -
като куршуми валят неволите и бедите -
не мога да ги спра,
нито да ги помоля да изчакат по-добър момент...
Но ти си в мен! И си ми вярно!
Не ме изоставяш, дори когато непоносима болка те души!
Сърце, щастлива съм, че те имам,
че в мен туптиш!
Благодаря за вдъхновението на:
© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados
Хубав ден ти желая!
Благодаря за хубавия коментар!