3 jul 2005, 14:35

Сърце в кутия за обувки. 

  Poesía
1054 0 2
Поредната врата прекосяваш сам
в кутия за обувки пазиш сърцето.
Никой не допускаш там
и вече не поглеждаш към небето.

Хей,приятелю,не допускай да станеш леден,
светът е достатъчно сив и без това!
Хей,приютелю,не се чувствай толкова беден,
поне имаш мен до теб сега!

Но той никога не си прости,о не!
Той не е нито ангел,нито дявол -
просто едно момче.
Единственото което е искал -
да се върне от където дойде!

Хей,приятелю,отключи кутията сега,
сърцето има нужда да лети.
Хей,приятелю,забрави болка и тъга,
тук е приятелят ти, в сърцето си - ме пусни!

© Христо Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Идеята ми харесва страшно много, но си писал и по-добре..
  • Молбата ти може да отвори кутията на всяко сърце. Поздравления, приятел си!
Propuestas
: ??:??