2 jun 2009, 23:56

Сърцето 

  Poesía » Filosófica
974 0 3

Да спре да бие сърцето

не е нужно много,

но да препуска в галоп

се иска всичко.

 

Бъди готова да дадеш себе си,

за това, което имаш,

защото само когато бие сърцето ти,

си струва да имаш...

 

звездите над главата си,

поляна под краката си,

усмивка в сърцето си,

истинска мечта за себе си.

 

 

Прекалено идеалистични мисли пробужда в мен

този неуморим и вечно туптящ орган, всеки ден.

Всеки ден се събуждам и осъзнавам, че е тъп животът,

вечер си лягам с надежда и вяра в утрото, добротата!

© Юлия Работова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??