10 ene 2019, 12:08

Сърцето... 

  Poesía
657 3 0

Сърцето - този мускул от безумия,

от страсти, сълзи, радост...от живот.

Прескача бясно хълмове, прегради,

за да притихне сред нѐга от плът.

И после пак разпалено и жадно

беснее, страда, сцепва се

и пада, уж в несвяст....

докато не попадне пак

във плен на луда сласт.

© BennG Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??