10.01.2019 г., 12:08 ч.

Сърцето... 

  Поезия
676 3 0

Сърцето - този мускул от безумия,

от страсти, сълзи, радост...от живот.

Прескача бясно хълмове, прегради,

за да притихне сред нѐга от плът.

И после пак разпалено и жадно

беснее, страда, сцепва се

и пада, уж в несвяст....

докато не попадне пак

във плен на луда сласт.

© BennG Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??