Сърцето - този мускул от безумия,
от страсти, сълзи, радост...от живот.
Прескача бясно хълмове, прегради,
за да притихне сред нѐга от плът.
И после пак разпалено и жадно
беснее, страда, сцепва се
и пада, уж в несвяст....
докато не попадне пак
във плен на луда сласт.
© BennG Все права защищены