30 mar 2023, 5:07

Сърцето ми 

  Poesía » Otra
216 3 2

 

Сърцето е странна машина,

не спира и миг да се труди.

Най-вярната моя дружина –

за девет села сме си луди.

 

Понякога аз му се сърдя,

коря го, че всичко прощава,

а то бие силно и твърдо,

показва ми колко е здраво.

 

Понякога мъчно ми става,

че все го товаря излишно

и песни му пея тогава

за обич под цъфнали вишни.

 

Сърцето ми – то е прекрасно

и нека такова остане,

разбирам се с него безгласно.

В сърцето светът ми събран е.

 

29.03.23

© Nina Sarieva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??