4 mar 2005, 16:38

Сърцето ми-най-безлюдния град 

  Poesía
972 0 2


     Ти открадна моя смях и моите мечти,
     тръгна, без да се сбогуваш,
     и сърцето ми на прах разби.
     Тъй тъжно, бавно ме погубваш.
     Вън дъждът обилно, неспирно вали,
     още по-обилно, неспирно в сърцето нещастно,
     сякаш опитва да скрие мойте  сълзи,
     но лицето ми остава солено и влажно.
     Всяка вечер мисля за теб до зори
     и сърцето ми отчаяно плаче
     за погубените наши дни.
     Плаче сърцето ми с глас на сираче.
     Сърцето ми - тъжен град
     безлюден и безкрайно непознат.

© Теодора Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??