Със сърце за нежност закопняло,
аз ти пея мойта тъжна песен
и с взор в кръшното ти тяло,
спирам се в погледа чудесен,
който е страна, стиха родила,
но събужда жажда за игрите,
а пък тя е непосилно мила –
да докосна иска тя гърдите,
че сред всички тука хубавици,
както в преданията библейски,
ти си наниз – трепетни парици:
притча от годините юдейски.
- Красотата ми за теб е Мози, дар,
че на сърцето ти си господар.
© Валери Рибаров Todos los derechos reservados
Атрактивни коментари правиш - внасят в душата ми настроение.
Поздрав!