на Радка и Койчо
Колко сте мили и добри!
Не бих могъл друго да желая.
Жената меси утринни зари.
А мъжът, до нея озарява...
Те отгледаха двете си деца!
Които любовта им омая...
Летят към Пловдив техните сърца.
И те: летят към внуците в безкрая!
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados
Приеми моите приятелски поздрави!