4.03.2018 г., 22:05 ч.

Съседи 

  Поезия » Гражданска
496 3 12

                на Радка и Койчо

 

Колко сте мили и добри!

Не бих могъл друго да желая.

Жената меси утринни зари.

А мъжът, до нея озарява...

 

Те отгледаха двете си деца!

Които любовта им омая...

Летят към Пловдив техните сърца.

И те: летят към внуците в безкрая!

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??