29 nov 2006, 22:51

съседка 

  Poesía
740 0 9
съседка





тъмни коси

лице бяло

над бяла престилка

нерешителен поглед

волна усмивка

търсещ глас

матов

жест властен

и искащ

несигурност

страх от рани

и обиди

самочувствие

като защита

близост трудна

живот уреден

готовност за подвизи

приключения тайни

красива непохватност

в нови отношения

майсторско излъчване

и женска хитрост

доверчива и наивна

но добра

творчески умна

всячески нежна

просто хубава

девойка в съседство

ми казва

ела







ЧАР.....29.11.06

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??