1 oct 2016, 10:06

Същност 

  Poesía » Civil
312 0 0

 

И с промяна си красив, 

но в човека щом си свят -

пълна загадка си, 

несъвършен и без цвят! 

 

Има в теб за всяка твар

дрехи, храна и подслон, 

но проблеми стари 

с теб превръщат се в стон! 

 

Защо, като предлагаш 

нови разделения, 

вътрешно разлагаш 

цели поколения?! 

 

С традиция, култура 

и обществен морал -

цялата структура 

на живота е в печал! 

 

Ти не си илюзия, 

а ужасна реалност 

с много агресия, 

завист и алчност! 

 

С разбиране отричам 

безпорядъка ти, свят! 

Дето си различен -

там сърца горят!... 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Айдън Софуев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??