ЛЮБОВ и вѝно -
същности нетленни и
благословени
ЛЮБОВ и вѝно -
същности небесни и -
чрез БОГ - възкресни
...............................................
ЛЮБОВ и вѝно -
и животрептящи, и
сърцетуптящи!
© Стоян Минев Todos los derechos reservados