Feb 4, 2018, 9:41 PM

Същности 

  Poetry
749 1 1

ЛЮБОВ и вѝно -

същности нетленни и

благословени

 

ЛЮБОВ и вѝно -

същности небесни и -

чрез БОГ - възкресни

 

...............................................

 

ЛЮБОВ и вѝно -

и животрептящи, и

сърцетуптящи!

© Стоян Минев All rights reserved.

The work is a contestant:

Вино и любов »

27 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??