4.02.2018 г., 21:41 ч.

Същности 

  Поезия
737 1 1

ЛЮБОВ и вѝно -

същности нетленни и

благословени

 

ЛЮБОВ и вѝно -

същности небесни и -

чрез БОГ - възкресни

 

...............................................

 

ЛЮБОВ и вѝно -

и животрептящи, и

сърцетуптящи!

© Стоян Минев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Вино и любов »

27 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??