24 ago 2010, 21:50

Сътворение 

  Poesía
577 0 11

 

Сън съм...

Попила съм по нежните ти клепки.

И огън, във зениците избухнал...

с потекли капки сълзи

през миглите ти спуснати.

Ако сега очите си отвориш,

учуден ще откриеш,

как  с нежните си ласки

във съня ти,

си сътворил от мен

действителност.

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??