(цикъл „Забавно за известните”)
Един млад автор твърде горделиво
поискал пред Волтер да прочете
творбата си. Изслушал търпеливо
писателят надутото конте
и му отвърнал; "Да, по този начин
да пишете възможно е когато
сте станали прочут. Сега обаче
да бъде трябва по-добра творбата!”
© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados