Feb 18, 2014, 11:53 PM

Съветът на Волтер 

  Poetry » Humour
372 0 2

(цикъл „Забавно за известните”)

Един млад автор твърде горделиво
поискал пред Волтер да прочете
творбата си. Изслушал търпеливо
писателят надутото конте

и му отвърнал; "Да, по този начин
да пишете възможно е когато
сте станали прочут. Сега обаче
да бъде трябва по-добра творбата!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??