Разминаваме се
глухо и смутено,
просто подстрекаваме
чувството студено.
Довчера приятели,
може би повече,
а днес посетители
на едни и същи улици.
В мен търсеше опора,
в теб - човещина,
ала ни налегна умора,
един от друг ни доскуча.
Това ли е човекът
и неговата мисия?
В на технологиите века
сам да "разговаря" с Висшия.
12.04.2009 г.
© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados