26 dic 2023, 9:09

Съвременният Паисий 

  Poesía
144 0 0

Подир толкоз израждане,

посред толкова изродители,

намери се най-сетне

                        момък един -

предостоен негов потомък.

 

Именува се той

       Костадинов Костадин !

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??