26 дек. 2023 г., 09:09

Съвременният Паисий 

  Поэзия
149 0 0

Подир толкоз израждане,

посред толкова изродители,

намери се най-сетне

                        момък един -

предостоен негов потомък.

 

Именува се той

       Костадинов Костадин !

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??