26.12.2023 г., 9:09 ч.

Съвременният Паисий 

  Поезия
142 0 0

Подир толкоз израждане,

посред толкова изродители,

намери се най-сетне

                        момък един -

предостоен негов потомък.

 

Именува се той

       Костадинов Костадин !

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??