2 sept 2009, 19:05

Съвременност 

  Poesía » De humor
475 0 2

 

 

 

                                              Съвременност

 

                                       Реклама на памперси -

                                                     до нея поезия.

                                        Публикувам своя вик,

                                                 но крия страха си

                                              от духовна амнезия.  

                                         Другият не публикува.

                                                             Той мълчи. 

                                          Човече, кажи, пиши, пищи.

                                            Редом с памперсите,

                                                          прави поезия...

                                            Демостен търси човека,

                                                          но май се умори.

                                           "Гугълът" ще го намери ли?

                                                            Ами...

                                                                   Wali. (Виолета Томова)

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??