Родино,
1.
С фалшиви фрази
и лъжливи идеи
вратата ти
заключихме...
2.
...земята ти
е натежала
от крадци.
3.
... чедата твои
пишат името ти
с малка буква.
4.
... от джоба ти
наднича
некролог...
© Латинка-Златна Todos los derechos reservados
Хубава вечер ти желая!