Feb 1, 2017, 11:44 PM

Съвремие 

  Poetry » Other
276 2 9

Родино,
1. 
С фалшиви фрази
и лъжливи идеи
вратата ти
заключихме...

2.
...земята ти
е натежала 
от крадци.

3.
... чедата твои
пишат името ти
с малка буква.

4.
... от джоба ти 
наднича
некролог...

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??