1.02.2017 г., 23:44 ч.

Съвремие 

  Поезия » Друга
309 2 9

Родино,
1. 
С фалшиви фрази
и лъжливи идеи
вратата ти
заключихме...

2.
...земята ти
е натежала 
от крадци.

3.
... чедата твои
пишат името ти
с малка буква.

4.
... от джоба ти 
наднича
некролог...

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??