5 jul 2018, 23:55

Съвсем 

  Poesía
225 0 2

Съвсем съм се преситила по мръкнало. 

Чертае петолиние луната

по челото небесно и изпъкнало

под пръстите на скитащия вятър.

 

Объркала съм в полунощ ключалката.

Отключила съм раклата със спомени.

Препила съм с илюзии. И жалко –

изстреляла съм си, уви, патроните.

 

Съвсем съм превъртяла окончателно.

Не помня даже малкото си име.

Подреждам всичките звезди старателно

и от любов неистово боли ме.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??