27 jun 2008, 10:22

Създадена от... 

  Poesía » Otra
840 0 4
 

Създадена съм от звездите,

за да нося светлина.

Създадена съм от мечтите,

за да нося топлина.

Създадена съм от дъжда,

за да измивам загнездилата се тъга.

Създадена съм от дъгата,

за да лекувам чуждата душа.

Създадена съм от небето,

за да бъда ангел бял.

Създадена съм от кръвта,

за да бъда светия граал.

© Кристияна Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??