Jun 27, 2008, 10:22 AM

Създадена от... 

  Poetry » Other
841 0 4
 

Създадена съм от звездите,

за да нося светлина.

Създадена съм от мечтите,

за да нося топлина.

Създадена съм от дъжда,

за да измивам загнездилата се тъга.

Създадена съм от дъгата,

за да лекувам чуждата душа.

Създадена съм от небето,

за да бъда ангел бял.

Създадена съм от кръвта,

за да бъда светия граал.

© Кристияна Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??