27.06.2008 г., 10:22 ч.

Създадена от... 

  Поезия » Друга
831 0 4
 

Създадена съм от звездите,

за да нося светлина.

Създадена съм от мечтите,

за да нося топлина.

Създадена съм от дъжда,

за да измивам загнездилата се тъга.

Създадена съм от дъгата,

за да лекувам чуждата душа.

Създадена съм от небето,

за да бъда ангел бял.

Създадена съм от кръвта,

за да бъда светия граал.

© Кристияна Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??