7 mar 2007, 0:53

Тайна 

  Poesía
681 0 7
В момент на слабост 
   доверих ти тайната си...
А ти използва я,
   за да ме нараниш...
Не я разкри пред всички...
   Но с всички средства ми показа,
че само миг мое невнимание -
   и всичко съградено ще рухне...
И днес, когато те погледна,
   виждам в очите ти пламък...
Обзема ме страх,
   и навеждам поглед...
Сълзи в очит ми таят се
   и в мъката си да ги скрия -
пламва моето лице...

                                                         5.Май.2007

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??