3 ene 2016, 4:44

Тайна 9 

  Poesía » Otra
643 1 7

 

 

 

 

Въздишката потъна в океана.

Събуди мидите и ги разплака.

Смути се, нежно сълзите погали

и стана перла, заблестяла в мрака.

 

          

              

 

© Елена Гоцева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??