3.01.2016 г., 4:44 ч.

Тайна 9 

  Поезия » Друга
641 1 7

 

 

 

 

Въздишката потъна в океана.

Събуди мидите и ги разплака.

Смути се, нежно сълзите погали

и стана перла, заблестяла в мрака.

 

          

              

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??