Да се разлее и да се унищожи
Да се върне и да се създаде
Да бъде или да не бъде?
"Тук по добре вече никога не съществувам" каза си тя
Докато наблюдаваше къщата с двора с розите
през стъклото на празния дом
© ВЕСЕЛИНА Todos los derechos reservados