Nov 12, 2022, 8:40 PM

Тайната градина 

  Poetry » Other
281 0 0

Да се разлее и да се унищожи

Да се върне и да се създаде

Да бъде или да не бъде?

"Тук по добре вече никога не съществувам" каза си тя 

Докато наблюдаваше къщата с двора с розите

през стъклото на празния дом

 

 

© ВЕСЕЛИНА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??