12.11.2022 г., 20:40 ч.

Тайната градина 

  Поезия » Друга
279 0 0

Да се разлее и да се унищожи

Да се върне и да се създаде

Да бъде или да не бъде?

"Тук по добре вече никога не съществувам" каза си тя 

Докато наблюдаваше къщата с двора с розите

през стъклото на празния дом

 

 

© ВЕСЕЛИНА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??