17 ago 2007, 10:55

Тайнство 

  Poesía
823 0 5
Нощ неверна вънка скита,
нощ неверна с вик се сплита!
Аз съм веда вихрокоса -
с вятъря се гоня - боса!

И покоя в пъпки бели -
дето дишат, обич взели -
аз полюшвам с тръпки диви,
облаци изтривам-сиви...

Аз съм пъстра плетеница
и крило съм на Жар-птица,
с тъжни демони приятел -
аз несретен съм ваятел...

Своя вятър аз обичам,
в надпревара с него тичам,
във съня си го рисувам -
през деня далеч отплувам...

Нощ неверна вън танцува,
със звездите се целува,
а луната е незряла -
обич в мен  е наедряла!

© Анжела Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??