23 abr 2019, 22:53

Тайнството на таинствата 

  Poesía » Filosófica
688 11 12

Аз вярвам в невъзможните неща,

във чудеса и сбъднатост вълшебна,

в онази непонятна красота

от извора на тайната целебна.

И чувствам, че съм мъничкото семе,

което пази вечния живот.

Дихание небесно има в мене,

Диханието на Самия Бог!

© любимка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??